+31 6 1801 2085 info@jtni.nl
Selecteer een pagina

JTNI WEB PRINT SIGN.

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd evenement! Van beamer en geluidsinstallatie tot projectiescherm en partytent, wij bieden complete verhuurservices voor elke gelegenheid. Of je nu een bedrijfspresentatie, filmavond of feest organiseert, wij hebben de juiste apparatuur om jouw evenement tot een succes te maken. Onze hoogwaardige beamer en geluidsinstallatie zorgen voor een indrukwekkende audiovisuele ervaring, terwijl onze projectiescherm elk detail haarscherp weergeeft. Voor buitenevenementen bieden onze stevige partytent de perfecte beschutting. Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring met onze betrouwbare en professionele verhuurservices!

Support

Ook buiten kantooruren kun je een beroep op ons doen. We zijn zowel telefonisch als per email bereikbaar.

Expertise

Wij hebben alle expertise in huis om jouw juiste online en offline communicatie te creëren.

Uitstekende prijs

Vooraf maken we een offerte, geen onverwachte kosten.

TELEFOON

06 1801 2085

TE HUUR

Partytent 8x4

Deze partytent biedt ruimte aan:

  • 64 staanplaatsen
  • 46 stoelen (rij opstelling)
  • 40 zitplaatsen aan 5 klaptafels

Kosten € 50,00 excl. btw per dag

Zelf ophalen en terugbrengen.

Geluidsinstallatie

Actieve 1000W 2.2 geluidsinstallatie met bluetooth bestaande uit twee woofers, twee tops, tussenpalen, kabels, 2 microfoon (draadloos en bedraad) en een handige afstandsbediening. De gehele set is door de handige kleurindicatie op de stekkers en connectoren eenvoudig aan te sluiten, hier is geen verstand van geluidsapparatuur voor nodig. Na aansluiten is de set direct klaar voor gebruik.

Kosten € 55,00 excl. btw per dag

Zelf ophalen en terugbrengen.

Beamer

Spreadsheets, video’s en Powerpoints springen van het scherm af dankzij de scherpe WUXGA resolutie (1920×1200 pixels) en door de 4K input support kan content in een hogere resolutie ook afgespeeld worden. De lichtsterke laserdiode kan met zijn 6.200 ANSI Lumen in verduisterde ruimtes projecties tot 5 meter breed neerzetten. In verlichte presentatieruimtes of kantoren projecteer je met de Epson L630U tot 3 meter breed.

Kosten € 95,00 excl. btw per dag

Projectiescherm

Optioneel : mobiel projectiescherm  Stumpfl 270×160 cm : € 25,00 excl. btw per dag (alleen in combinatie met beamer)

Zelf ophalen en terugbrengen.

Informeer naar de mogelijkheden: bel 06 1801 2085 of mail naar info@jtni.nl

ONZE EXPERTISE

Met slimme en creatieve oplossingen verrassen wij graag onze opdrachtgevers. Of het nu een enkel project is of een lange termijn aanpak, neem contact op voor een oplossing op maat!

WEB

Website/webshop laten maken? Wij werken met de nieuwste ontwerp trends voor 2022. Jouw nieuwe website wordt voorzien van een van de beste pagebuilders zodat u zelf makkelijk alles kan aanpassen.

PRINT

Wij regelen al uw print- en drukwerk voor een uitstekende prijs. Van ontwerp tot productie snel en flexibel geregeld. Gepersonalieerd, grote oplages of juist klein, niets is ons te gek.

SIGN

Val op met onze professionele binnen- en buitenreclame. Kies voor opvallende spandoeken, stoepborden, vlaggen of stickers. Bezoek onze webshop voor inspiratie of om mooie interieur decoratie te bestellen.