+31 6 1801 2085 info@jtni.nl
Selecteer een pagina

JTNI WEB PRINT SIGN.

Textiel bedrukken opent creatieve deuren voor zelfexpressie en branding. Of het nu gaat om gepersonaliseerde kleding, promotionele items of bedrijfskleding, deze veelzijdige oplossing biedt impact en stijl. Moderne druktechnologieën maken gedetailleerde ontwerpen mogelijk, waardoor elk textielstuk een canvas wordt voor creativiteit en boodschappen. Van t-shirts tot sportkleding, textielbedrukking combineert functionaliteit met een krachtige manier om een statement te maken, zowel persoonlijk als zakelijk.

Door onze eigen productie middelen kunnen we snel leveren vanaf oplage 1.

Support

Ook buiten kantooruren kun je een beroep op ons doen. We zijn zowel telefonisch als per email bereikbaar.

Expertise

Wij hebben alle expertise in huis om jouw juiste online en offline communicatie te creëren.

Uitstekende prijs

Vooraf maken we een offerte, geen onverwachte kosten.

TELEFOON

06 1801 2085

KLEDING BEDRUKKEN

Hoodies

Bedrukte hoodies bieden een unieke manier om stijl en individualiteit te uiten. Of het nu gaat om bedrijfskleding, evenementenpromotie of persoonlijke creativiteit, deze hoodies dienen als een canvas voor unieke ontwerpen. Met moderne printtechnologieën kunnen gedetailleerde en opvallende ontwerpen worden gerealiseerd, waardoor elke hoodie een kunstwerk op zich wordt. Comfort ontmoet individualiteit, waardoor bedrukte hoodies een veelzijdige en trendy keuze zijn voor zowel persoonlijk gebruik als promotie.

Gepersonaliseerd met je eigen naam vanaf oplage 1, informeer naar de mogelijkheden. Korte levertijden en keuze uit veel verschillende kleuren en maten.

Werkkleding

Het bedrukken van werkkleding biedt een professionele uitstraling en versterkt de identiteit van een bedrijf. Of het nu gaat om uniformen voor medewerkers, promotiekleding of teambuildingevenementen, bedrukte werkkleding zorgt voor een consistente en herkenbare uitstraling. Moderne printtechnologie maakt het mogelijk om bedrijfslogo’s, namen en boodschappen op hoogwaardige wijze aan te brengen, waardoor de werkkleding niet alleen functioneel is, maar ook een effectieve marketingtool wordt. Kortom, bedrukte werkkleding biedt een professionele en gepersonaliseerde touch die de teamgeest versterkt en het bedrijfsimago bevordert.
Korte levertijden vanaf oplage 1.

Sportkleding

Het bedrukken van sportkleding voegt een dynamisch en persoonlijk element toe aan jouw kleding. Of het nu gaat om teamtenues, fitnessoutfits of sportieve evenementen, bedrukte sportkleding maakt een statement. Met geavanceerde printtechnologieën kunnen logo’s, slogans en ontwerpen op hoogwaardige wijze worden toegevoegd, waardoor sportkleding niet alleen functioneel is, maar ook een visuele uitdrukking van teamidentiteit en persoonlijke stijl wordt. Van gepersonaliseerde sportteamoutfits tot promotionele sportevenementen, bedrukte sportkleding stimuleert de teamgeest en geeft sporters een onderscheidende uitstraling.

Korte levertijden en beschikbaar vanaf oplage 1.

Informeer naar de mogelijkheden: bel 06 1801 2085 of mail naar info@jtni.nl

ONZE EXPERTISE

Met slimme en creatieve oplossingen verrassen wij graag onze opdrachtgevers. Of het nu een enkel project is of een lange termijn aanpak, neem contact op voor een oplossing op maat!

WEB

Website/webshop laten maken? Wij werken met de nieuwste ontwerp trends voor 2022. Jouw nieuwe website wordt voorzien van een van de beste pagebuilders zodat u zelf makkelijk alles kan aanpassen.

PRINT

Wij regelen al uw print- en drukwerk voor een uitstekende prijs. Van ontwerp tot productie snel en flexibel geregeld. Gepersonalieerd, grote oplages of juist klein, niets is ons te gek.

SIGN

Val op met onze professionele binnen- en buitenreclame. Kies voor opvallende spandoeken, stoepborden, vlaggen of stickers. Bezoek onze webshop voor inspiratie of om mooie interieur decoratie te bestellen.